Jawatan Perunding Akademik?



'Salam, kepada calon2 dari mudah.com, anda dipanggil untuk menghadiri sesi temuduga bagi jawatan perunding akademik pada 23/10/2013 10 pagi di wisma alorgajah melaka. Sila bawa resume dan berpakaian formal'

Terperanjat jugak dapat meseg ni. memang aten apply pon keje ni. tapi as fresh graduate, aten apply je semua keje tanpa toleh ke kanan mahupun ke kiri. huhuhuhu :)

so, tanpa berlengah waktu, apa lagi, aten pon google lah ape ke benda lah Perunding Akademik ni. Google punya google rupanya kerja ni kene jumpa orang. macam pengaruh dorang untuk masuk ke kolej tu. seriously, ayat mesti mau manis. keje ni jugak akan membuatkan aten selalu berdepan dengan orang, bercakap dengan orang. humm, susah jugak. komisyen pulak akan di berikan kat setiap student yang masuk ke kolej tu. tapi kalau ikutkan aten, why not, aten pergi je. boleh cari pengalaman kan. dapat tak dapat atau nak ke taknak, itu belakang cerita. huhuhu



'Sesiapa yang ada pengalaman, why not share dengan aten. sharing is caring kan :)'



11 comments:

  1. Replies
    1. dah pergi belum??? sbb aku pn dari sana

      Delete
    2. dari sana? maksudnya?

      tak pergi pon...
      sebab waktu tu ada hal kat kampus,,
      so, terpaksa tolak.. :(

      Delete
  2. Ehh..sama la..sy bru dapat je ni..cnfius nk g ke tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da pergi ke eyla nasrieyn ?? Ok ke keje situ ?? Sy pun dipanggil interview .. tak tau la nk pegi ke tak .

      Delete
    2. Da pergi ke eyla nasrieyn ?? Ok ke keje situ ?? Sy pun dipanggil interview .. tak tau la nk pegi ke tak .

      Delete
  3. Ehh..sama la..sy bru dapat je ni..cnfius nk g ke tak

    ReplyDelete
  4. Ehh..sama la..sy bru dapat je ni..cnfius nk g ke tak

    ReplyDelete
  5. kerja ni mcm tarik budak masuk kolej. pernah keje situ, tp cm xde pe je. hampeh.

    ReplyDelete
  6. kerja ni mcm tarik budak masuk kolej. pernah keje situ, tp cm xde pe je. hampeh.

    ReplyDelete