'SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid'



Nak join.. Click banner :)
due date : 21 JAN 2014


16 comments:

  1. Assalamualaikum dear , Terima kasih atas penyertaan awak . Kiera amat menghargainya . Goodluck ye , In Sha ALLAH :D

    ReplyDelete
  2. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen..sy pun join sama..salam perkenalan..jemput datang & follow http://mayabeautyempire.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    ReplyDelete
  5. salam... mia datang dari segmen yang sama....

    http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..follow sini juga..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  9. Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  11. saya pon join jugak :D SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

    ReplyDelete
  12. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete